
QU
QUÍMICA Y TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS
Departament Universitari
Temàtiques més freqüents
Publicacions
Agències
Núm. Documents
Núm. Cites
h-index
Q1
D1
WoS
June 2025
621
15677
63
Scopus
June 2025
615
16515
64
Google Scholar
June 2025
14
672
12
Europe PMC
June 2025
61
942
15
Dialnet
June 2025
245
280
2
Porcentaje en Q1
1/5
Porcentaje en D1
2/10
Índex en
Col·laboració
+
−
Publicacions en Altmetrics
Publicacions en xarxes socials: 45 / 1651
Percentatge: 2,73%
Puntuació: 103,00
Puntuació mitjana:
103,00 / 1651 = 0,06
Projectes R+D+I
Entitat principal
Entitat no principal
TFG
214
Tesi doctoral
44
DEA, máster, etc.
42
TFM
49