
QU
QUÍMICA Y TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS
Departament Universitari
Temàtiques més freqüents
Publicacions
Agències
Núm. Documents
Núm. Cites
h-index
Q1
D1
WoS
September 2025
621
15677
63
Scopus
September 2025
615
16515
64
Google Scholar
September 2025
14
672
12
Europe PMC
September 2025
61
942
15
Dialnet
September 2025
245
280
2
Porcentaje en Q1
1/5
Porcentaje en D1
2/10
Índex en
Col·laboració
+
−
Publicacions en Altmetrics
Publicacions en xarxes socials: 45 / 2085
Percentatge: 2,16%
Puntuació: 103,00
Puntuació mitjana:
103,00 / 2085 = 0,05
Projectes R+D+I
Entitat principal
Entitat no principal
TFG
224
Tesi doctoral
71
DEA, máster, etc.
44
TFM
52