logo
  • Inici
  • cat
    Espanyol Anglès Català
  • LOGIN
CARLOS
CE

CARLOS

ESCOTT PEREZ
Perfil en Scopus Author IDPerfil en ORCIDPerfil en ResearcherIDPerfil en OpenAlexID
Enviar correo a c.escott@alumnos.upm.es
  • Resum
  • Trajectòria professional
  • Bibliometria
  • Projectes i transferència
  • Docència
  • Red
  • Resultats i activitat

Situació actual

Grupo de investigacion
Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
Membre
2017-05-25

Temàtiques més freqüents

Analytical ChemistryPlant SciencePhysical and Theoretical ChemistryOrganic ChemistryBiochemistryMolecular MedicineMolecular BiologyBiochemistry & Molecular BiologyMicrobiologyMedicine (Miscellaneous)Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (Miscellaneous)BiotechnologyBiotechnology & Applied MicrobiologyIndustrial and Manufacturing EngineeringChemistry (Miscellaneous)Food Science & TechnologyChemistry, MultidisciplinaryDrug DiscoveryFood Science

Cronologia

Publicacions

Agències
Núm. Documents
Núm. Cites
h-index
Q1
D1
IFNA
IFNB
IFNESI
WoS
July 2025
42
771
16
16
5
0.77
0.76
0.92
Scopus
July 2025
52
1029
19
31
12
0.75
0.67
-
Europe PMC
July 2025
17
145
6
-
-
-
-
-
Porcentaje en Q1 1/5
Porcentaje en D1 2/10

Índex en

Col·laboració

+
−

Publicacions en Altmetrics

Publicacions en xarxes socials: 0 / 9
Percentatge: 0.00%
Puntuació: 0
Puntuació mitjana:
0 / 9 = 0.000

Projectes R+D+I

No hay datos que mostrar.

Grups, xarxes

Vaquero Miguel, CristianSuárez Colomo, RafaelPalomero Rodriguez, FelipeLopez Diaz, CarmenLoira Calvar, IrisGonzalez Chamorro, M. CarmenFresno Florez, Juan Manuel DelEscott Perez, CarlosCalderon Fernandez, FernandoBenito Saez, SantiagoBañuelos Bernabe, Maria AntoniaMiembroMorata Barrado, Antonio DionisioInvestigador PrincipalEnología, Enotecnia y Biotecnología Enológica

Col·laboracions institucionals darrers 5 anys

Resultats i activitat

Contacto | Ayuda
Avís Legal | Política de Cookies | Política de Privadesa | Declaració d’accessibilitat | Mapa del lloc

Conformidad WCAG 2.2 nivel AA