logo
  • Inici
  • cat
    Espanyol Anglès Català
  • LOGIN
CARMEN
CL

CARMEN

LOPEZ DIAZ
Perfil en ORCIDPerfil en ResearcherIDPerfil en Scopus Author ID
Enviar correo a carmen.lopez@upm.es
  • Resum
  • Trajectòria professional
  • Bibliometria
  • Projectes i transferència
  • Docència
  • Red
  • Resultats i activitat

Situació actual

Departament Universitari
QUÍMICA Y TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS
L.D. Prf.Ayud.Doctor
2016-09-01
Departament Universitari
QUÍMICA Y TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS
L.D. Prf.Contr.Doct.
2019-09-01
Grupo de investigacion
Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
Membre
2017-05-25
Departament Universitari
QUÍMICA Y TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS
Titular D'universitat
2024-03-19

Temàtiques més freqüents

Applied Microbiology and BiotechnologyMolecular BiologyFood Science & TechnologyBiochemistryFood ScienceBiotechnology & Applied MicrobiologyBiochemistry & Molecular BiologyBiotechnologyBioengineering

Cronologia

Trams de docència
1
Últim concedit: 2020
Trams de Recerca
3
Últim concedit: 2021

Publicacions

Agències
Núm. Documents
Núm. Cites
h-index
Q1
D1
IFNA
IFNB
IFNESI
WoS
June 2025
40
820
15
18
3
0.54
0.52
0.58
Scopus
June 2025
47
1111
19
19
11
0.43
0.26
-
Europe PMC
June 2025
6
25
3
-
-
-
-
-
Porcentaje en Q1 1/5
Porcentaje en D1 2/10

Índex en

Col·laboració

+
−

Publicacions en Altmetrics

Publicacions en xarxes socials: 0 / 37
Percentatge: 0.00%
Puntuació: 0
Puntuació mitjana:
0 / 37 = 0.000

Projectes R+D+I

2022 (1)2023 (1)
Miembro
Coordinador/a
TFG
9
DEA, máster, etc.
8
TFM
9

Assignatura/Curs

20152016201720182019202020212022202320242025Aplicaciones Recientes De Grasas En La IaAplicaciones Recientes De Grasas En La Industria AlimentariaBiorreactoresGestión Y Aprovechamiento De ResiduosIngenieria Y Gestion De Residuos De La Industria AlimentariaInnovacion En Carnicos Y Lacteos FermentadosNuevas Perspectivas En Alimentos Derivados De CerealesOperaciones Unitarias En La Industria Alimentaria IOperaciones Unitarias IiReutilizacion Y Valoracion De Subproductors De Las Industrias AgroalimentariasReutilización Y Valorización De Subproductos De Las Industrias AgroalimentariasSeguridad Alimentaria Y Gestión De La CalidadSistemas De Gestion De La Calidad AlimentariaTecnicas Emergentes De Elaboracion En Las Industrias Transformadoras De Productos AnimalesTecnicas Emergentes De Elaboracion En Las Industrias Transformadoras De Productos Vegetales

Grups, xarxes

Vaquero Miguel, CristianSuárez Colomo, RafaelPalomero Rodriguez, FelipeLopez Diaz, CarmenLoira Calvar, IrisGonzalez Chamorro, M. CarmenFresno Florez, Juan Manuel DelEscott Perez, CarlosCalderon Fernandez, FernandoBenito Saez, SantiagoBañuelos Bernabe, Maria AntoniaMiembroMorata Barrado, Antonio DionisioInvestigador PrincipalEnología, Enotecnia y Biotecnología Enológica

Col·laboracions institucionals darrers 5 anys

Resultats i activitat

Contacto | Ayuda
Avís Legal | Política de Cookies | Política de Privadesa | Mapa del lloc